logo Ante Arh

ANTE ARH

Despre noi

Ante Arh a fost înființat in 2000 de către arh. SERBAN HORATIU ANTONIO, ca un birou multidisciplinar, dedicat creeri de soluții arhitecturale inovatoare.
Competența noastră profesională înglobează conceperea și detalierea unei game largi de funcțiuni, de la proiecte rezidențiale individuale sau colective, spații de birouri, spații comerciale și amenajări de interior.

Elaborarea proiectelor în cadrul Ante Arh presupune menținerea unui proces interactiv și a unui dialog deschis între proiectarea de arhitectură, client și colaboratorii de specialitate, pentru a asigura soluții de design, arhitectura și execuție optime.
In calitate de Proiectant General, Ante Arh şi-a construit un renume pe piaţa proiectării şi consultanţei in Arhitectura si Urbanism, prin dezvoltarea si finalizarea de lucrari cu functiuni diverse, de la case unifamiliale (family houses) si pana la ample proiecte de ansambluri multifunctionale, hoteluri, cladiri de birouri sau industriale. Arhitecti si parteneri experimentati, tehnologia moderna si mai ales munca in echipa, au facut si fac posibila realizarea si finalizarea de proiecte creative, detaliate si profesioniste in Bucuresti si intreaga ţară.

Dispunem de o echipa tanara extrem de ambitioasa, care a acumulat experienta si si-a demostrat talentul creativ atat in proiecte de mari anvergura, cat si in proiecte de dimensiuni mai mici, foarte interesante. .